WHISKYDOCK Met één filiaal door heel Nederland
0
0
Winkelwagen
€ 0,00
Whisky /

Malt Whisky Taiwan

Kavalan en het voordeel van de warmte.
Het voordeel van whisky uit Taiwan is dat zij door het veel warmere klimaat een versnelt rijpingsproces kennen. Waar de klassieke Schot er jaren over doet om te rijpen, huppelt een whisky als Kavalan op duidelijk jongere leeftijd al naar een onevenaarbare kwaliteit. Voeg dit toe aan het meest zuivere "springwater" ter wereld van de Snow Mountain en Central Mountain en je hebt het perfecte recept om mee te doen met de "grote jongens." Niet voor niets heeft Kavalan al over de 100 gouden medailes gewonnen op diverse awards. En dat voor een distilleerderij die pas in 2005 geopend werd!


Weergave:
 


Bezig met laden...
Kavalan Bourbon Oak
Inhoud: 0.7 liter | 46%vol.
52,95 incl. btw
Kavalan Single Malt
Inhoud: 0.7 liter | 40%vol.
48,95 incl. btw
Kavalan Solist Bourbon
Inhoud: 0.7 liter | 57.8%vol.
94,00 incl. btw

Kavalan, van distilleerderij King Car is één van de grootste distilleerderijen uit Taiwan. De zeer jonge distilleerderij opende zijn deuren op 31 december 2005 waarna mondjesmaat verschillende whisky's op de markt werden gebracht. Kavalan Classic single malt beet de spits af, gevolgt door de Kavalan Concertmaster. In 2010 won Kavalan met zijn Solist ex-Bourbon Single Cask Strength de 1e echte grote prijs op het World Whiskies Awards: "Best Rest of the World Single Malt Whisky". In 2014 waren er maar liefst over de 100 Gouden Medailes gewonnen door Kavalan op diverse awards.
Kavalan mag dan ook gezien worden als een volwaardige Single Malt Whisky waar menige Schot jaloers op zal zijn. Gezien hun ijzersterke team van Master Blender Ian Chang en founder Mr. Tien-Tsai Lee zullen we nog jaren met veel plezier van deze prachtige whisky's kunnen genieten.


Over ons

Naast onze webshop beschikken
wij over een fysieke winkel:
Wijnhandel Jan Toet
Diamantplein 1
2332 HR  LEIDEN
071-5764907

Follow us on Facebook

Alle bedragen zijn inclusief btw